Консультація спеціаліста

Графік роботи

Пн - Сб: 09:00 - 18:00

Укр

Ремонт автономних обігрівачів салону, автономок вантажівок

Ремонт автономних обігрівачів салону, автономок вантажівок - картинка - 1

Продаж нових обігрівачів, до пускових підігрівачів від провідних світових лідерів.

Запасних частин та витратних матеріалів для опалювачів (оригінали та їх аналоги).

Мережа СТО «СІТНА ГРУП» пропонує всім своїм клієнтам, а також власникам автопарків, водіям вантажних автомобілів, автобусів, спец-техніки та іншого комерційного транспорту — послуги з діагностики, обслуговування та ремонту автономного опалення салонів.

Кваліфіковані фахівці нашого СТО, які пройшли профільне навчання, проведуть діагностику вашого автономного обігрівача салону за допомогою оригінальних дилерських сканерів WEBASTO та EBERSPACHER.

Використання оригінального обладнання OEM (дилерські діагностичні сканери) дозволяє з максимальною точністю встановити причину або причини несправності, а це означає в найкоротші терміни усунути причину відмови обігрівача та відновити його працездатність.

Ремонт автономних обігрівачів салону, автономок вантажівок - картинка - 2

Напередодні зими, з її тривалими періодами холодів, ставатиме актуальним питання перевірки працездатності автономки вантажівки або обігрівача салону автомобіля. Автономні обігрівачі, дають можливість забезпечити швидке, майже миттєве прогрівання внутрішніх приміщень автомобілів і без проблем запустити двигун.

Справний обігрівач салону, це в першу чергу – здоров'я водія.

Зимовий автономний обігрівач безумовно позитивно впливає і на продуктивність водія автомобіля, тому що створює сприятливий мікроклімат, що перешкоджає застудним та іншим захворюванням, пов'язаним з переохолодженням людини.

У теплій кабіні вантажівки почуваєшся дуже комфортно та безпечно, знаючи що твій обігрівач – не підведе навіть у найсуворіші холоди.

Ремонт автономних обігрівачів салону, автономок вантажівок - картинка - 3

Прогрітий до моменту запуску двигун - це економія ресурсу двигуна та ДП

Також автономні опалювачі запобігають надмірному зносу двигуна, так як запуск проходить при прогрітому до робочої температури двигуна, що не тільки економлять гроші власника транспортного засобу (відомо що один холодний пуск - це приблизно як 70-100 км пробігу автомобіля) але і запобігають передчасним витратам на дорогий ремонт автомобіля.

Обігрів автономний - економія ДП

Спроба обігріти кабіну вантажівки під час тривалої нічної стоянки за допомогою температури двигуна, що працює на холостому ходу, — малоефективний і зовсім не економний метод опалення, до якого потрібно вдаватися тільки в крайніх випадках. Автономія споживає в рази менше палива, ніж двигун, а ККД її значно вище.

Прогрітий до моменту запуску двигун - це економія ДП та ресурсу двигуна.

Також автономні опалювачі запобігають надмірному зносу двигуна, так як запуск проходить при прогрітому до робочої температури двигуна, що не тільки економлять гроші власника транспортного засобу (відомо що один холодний пуск - це приблизно як 70-100 км пробігу автомобіля) але і запобігають передчасним витратам на дорогий ремонт автомобіля.

Можна зробити висновки, що автономні обігрівачі сприяють дбайливій експлуатації транспортного засобу та комфорту водія та пасажирів та економії палива.

Запорука працездатності Вашого обігрівача - якісне паливо, регулярна діагностика, своєчасне обслуговування, та при необхідності ремонт автономних автомобільних обігрівачів.

Запишіться на планову діагностику автономного обігрівача за телефоном 067 249 51 39 . Наші ціни Вас приємно здивують.

Продаж нових обігрівачів, перед пускових підігрівачів провідних світових лідерів

  • WEBASTO
  • EBERSPACHER

Запасних частин та витратних матеріалів для обігрівачів (оригінальні та їх аналоги)

Наші ціни Вас приємно здивують!

Монтаж Гарантія Сервіс

Монтаж / Установка:

На СТО компанії, Ви можете встановити опалювачі та фірм Eberspächer (Німеччина) та Webasto (Німеччина) на будь-який комерційний транспорт.

Гарантія:

На все нове обладнання, а також роботи, що виробляються на нашому СТО, ми надаємо гарантію 12 місяців (за умови дотримання правил експлуатації даного обладнання, рекомендацій компанії установника, якості палива і т.д.)

Сервіс / Ремонт та обслуговування:

Наші фахівці зроблять діагностику та ремонт будь-якої складності опалювачів Eberspächer (Ебершпрахер, Німеччина) та Webasto (Вебасто, Німеччина):

Діагностика Запуск та аналіз роботи.
Зчитування кодів помилок системи керування із застосуванням OEM сканера.
Визначення несправності;
Ремонт електричної частини;
Перевірка паливної системи, стану паливного насоса.
Зняття блокування автономного обігрівача;
Перевірка працездатності повітроводів;
Очищення обігрівача від нагару;
Очищення сітки випарника;

Діагностика та ремонт автономних обігрівачів вантажного автомобіля європейського виробництва передбачає проведення низки технологічних процедур рекомендованих компанією-виробником вантажного транспортного засобу. При здійсненні ремонтних операцій фахівці нашого автосервісу, неухильно дотримуються передбачених технологій та методів ремонту, для даного обладнання, рекомендовані компанією-виробником, обігрівача та вантажного транспортного засобу. Це, а також використання дилерського діагностичного обладнання рівня OEM гарантує тривалу підтримку працездатності обігрівача після виконаного ремонту.

Повна діагностика

Повна діагностика автономних опалювачів включає тестування блоку керування, вентилятора та інших елементів для визначення їхнього ресурсу та ступеня працездатності.

Ремонт автономок, залежно від складності виявлених несправностей, може включати заміну або ремонт окремих деталей. На вантажних автомобілях марки MAN найчастіше встановлюються автономні обігрівачі Webasto.

У разі потреби відновити автономний обігрівач салону ремонт може включати його часткове розбирання, заміну щіток вентилятора, сітки випарника, паливного насоса, перевірку повітроводів, чищення котла відповідно до технічних рекомендацій компанією-виробником вантажного транспортного засобу, що гарантує тривалу підтримку працездатності обігрівача після виконаного ремонту.

У разі виникнення складних поломок вентилятора, блоку керування або використання обігрівача більше 6 років у деяких випадках доцільно виконати повну заміну вузла.

Основними причинами виходу обігрівача з ладу є відкладення сажі та продуктів горіння на елементах системи, несправності контактів та інші поломки, що негативно впливають на блок керування. Для підтримки надійності та експлуатаційних властивостей вантажних автомобілів діагностику їх систем важливо проводити кожні 15 тис. км., при необхідності виконуючи ремонт автономних обігрівачів вантажівок з використанням запчастин, призначених для певної моделі автомобіля.

Виробляємо діагностику та ремонт автономних обігрівачів марок:

WEBASTO
EBERSPACHER